Over Ons

Innovatieve oplossingen voor vernieuwende organisaties

De buitenwereld verandert in een hoog tempo. Jouw klanten krijgen steeds vaker vernieuwende alternatieven van vaak nieuwe concurrenten aangeboden.


Dit verandertempo vraagt om een andere manier van werken.


Wendbaarheid is een voorwaarde geworden voor de continuïteit van organisaties. En wendbaarheid vraagt om een betrokken en verbonden organisatie. Verbonden met de buitenwereld. Die bediend wordt met een verbonden binnenwereld.


Dat noemen wij een “connected company”.


Zummit ontwikkelt doeltreffende software en effectieve services voor connected companies. We stellen mensen in vooruitstrevende organisaties in staat met elkaar klanten blijvend beter te bedienen en zo betere resultaten te boeken.

TEAM
Robbert Bouman
Customers & Partners, Founder
Linda Zwerus
Finance (co-founder)
Erik v.d. Meijden
Sparring Partner & Investeerder
Piet van Vugt
Sparring Partner & Investeerder
René de Graaf
Investeerder
Freek Punt
Lead Developer
Z Z

toewijding

We zijn gecommitteerd aan wat we doen. Aan het succes van onze klanten. Aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Aan de relaties met klanten, partners en medewerkers.

aanspreekbaar

We nemen onze verantwoordelijkheid. We ontwikkelen en leveren serieuze oplossingen voor serieuze uitdagingen. Daarom is iedere Zummitteer aanspreekbaar op zijn verantwoordelijkheden.

samenwerken

We geloven in de kracht van verschillen, in de optelsom van onze kwaliteiten. Van het Zummit team, leveranciers, partners, klanten. Samen krijgen we het voor elkaar. We groeien allemaal door goed samen te werken.

verbinding

We geloven in de kracht van verbinding van mensen met de ziel van de organisatie, met elkaar, klanten, leveranciers en partners.

T T

inventief

We zijn continue op zoek naar betere manieren om mensen in organisaties te in staat te stellen klanten blijvend beter te bedienen. We investeren een substantieel deel van onze middelen in vernieuwing. We delen wat we ontdekken met onze relaties zodat we samen verder komen.

Giving Back

We voelen ons verantwoordelijk voor het bijdragen aan een betere wereld. We doneren een deel van onze tijd en middelen aan goede doelen. We zijn lid van 1%Pledge.

Hou mij op de hoogte

Neem contact op

Zummit ontwikkelt en levert software en services waarmee jij wendbare en presterende teams van betrokken mensen realiseert.