Over ons

Zeldzaam toegewijd aan het slagen van jouw klim

Zummit stelt mensen in vooruitstrevende bedrijven in staat samen ambitieuze bedrijfsdoelen te realiseren. En te anticiperen op veranderende klantbehoeften. Met onze App kan iedereen meedoen en wordt alle tijd en talent benut. Zodat iedereen groeit. En plannen slagen.

Wij geloven dat een goed verbonden organisatie – wij noemen dat een Connected Company® – gesmeerder loopt, mensen motiveert het beste uit zichzelf te halen, fijner is om bij te werken, fijner is om klant bij te zijn en betere resultaten levert als gevolg.

Zo werken wij natuurlijk ook. Dat zie je onder andere terug in productontwikkeling: onze plannen zijn  gewoon publiek. Jouw feedback is welkom! Bekijk hem hier: Zummit Product Roadmap

We helpen vooruitstrevende organisaties met de volgende thema's

Helderheid in identiteit, doelen en strategie

Medewerkers – en andere stakeholders - houden van duidelijkheid. Waartoe zijn we hier? Waar gaat het in deze organisatie om? Een heldere missie en kernwaarden. Heldere lange termijn doelen. Helderheid in de strategie, de route naar realisatie. Die helderheid stelt medewerkers en relaties in staat zich te verbinden aan de organisatie. Bovendien is helderheid het een belangrijke voorwaarde voor het vergroten van autonomie.

Uitblinken in realisatie

Duidelijkheid is een goed begin. Maar hoe bereik je die lange termijn doelen? Met een geactioneerd plan, waar iedere medewerker zijn/haar rol in kan nemen. Een plan dat in alle transparantie gevolgd en bewaakt wordt. Zodat je de waan van de dag verslaat. En samen op de bestemming komt. Maar de wereld verandert steeds sneller. Hoe zorg je ervoor dat de organisatie goed anticipeert op veranderende behoeften en omstandigheden? Door medewerkers in staat te stellen signalen eenvoudig te delen en goed op te volgen. Zodat je veel meer antennes hebt dan ooit tevoren.

Talent benutten en ontwikkelen

Waar je vandaag goed in bent, is waarschijnlijk niet voldoende om te bereiken wat de onderneming ambieert. Hoe zorg je ervoor dat je de skills ontwikkelt die jouw teams nodig hebben om de lange termijn ambities te realiseren? Dat doe je door strategie-executie en HR processen bij elkaar te brengen. Zodat je mensen in staat stelt de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om bij te dragen.

Connected Company®

Buiten winnen? Binnen beginnen! Robbert Bouman, oprichter van Zummit, werkte vanaf 1993 in verschillende commerciële en leidinggevende rollen bij toonaangevende IT bedrijven. Hij verdiepte zich al vroeg in strategie, van…

Lees meer

Realiseren én Anticiperen

Uitblinken in executie én anticiperen op verandering. Permanent verbouwen terwijl de winkel open is. Robbert bedacht daarvoor de hier afgebeelde dubbele loop waar de App op gebaseerd is. Plan -…

Lees meer

Onze Kernwaarden

Zeldzaam toegewijd

Blijvend Beter Presteren. Dat beloven we onze klanten. Samen met hen doen we meer dan ieder ander om dat waar te maken. We werken met de hoogste mogelijke toewijding aan de ontwikkeling van ons product. En aan onze relaties met klanten, partners en medewerkers. Zodat iedereen die met ons werkt geweldig resultaat ervaart.

Fanatiek in Feedback

We are "Fueled by Feedback". We investeren veel tijd in het luisteren naar de gebruikers van ons product en de partners die hen begeleiden. Zo leren we wat ze voor elkaar willen krijgen, en hoe we daar nog beter bij kunnen helpen.

Bergen verzetten

We geloven in de kracht van verschillen, in de optelsom van onze kwaliteiten en talenten. Daarom omarmen we diversiteit. Iedereen doet mening. Elke mening telt. We besteden veel tijd aan dialoog. Met elkaar, met onze klanten en partners. We co-creëren klantsucces. Samen krijgen we het voor elkaar. Samen verzetten we bergen.

Nogal Nieuwsgierig

De wereld van onze klanten verandert snel. We zoeken continue naar betere manieren om mensen in teams in staat te stellen ontwikkelingen te signaleren, duiden en opvolgen en samen beter te presteren. Daarbij zoeken we ook continu naar verbeterkansen in onze eigen manier van werken.

Samen Creëren, Samen Delen

Samen zit in ons DNA. We zijn een open werkplaats. Een kantoor zonder buitenmuren. We maken onze producten samen met klanten en partners. Onze roadmap is zichtbaar voor iedereen. We delen wat we ontdekken zodat we samen verder komen. We brengen onze klanten en partners bij elkaar zodat we van elkaar leren.

We geven terug

"Giving starts the receiving" (Jim Rohn). We geloven in het delen van wat we ontvangen. Als lid van 1% Pledge besteden we een deel van onze tijd en inkomsten aan goede doelen.

Team

Robbert Bouman

Founder & CEO, Customers & Partners

/robbertbouman

Freek Punt

Product Development

/freek-punt

Stijn Janssen

Customer Success & Product

/stijnjanssen

Linda Zwerus

Co-Founder, Finance & Operations

/linda-zwerus-15517b13

Ubay Mahfouz

Developer

obij-mahfoez-18b61897

Elisa Hof

Customer Success Internship

/elisa-hof-6183351a3

Sherpa

Smart & Friendly Guide

Erik van der Meijden

Co-Investeerder

/erik-van-der-meijden-6988a8166

Piet van Vugt

Co-investeerder

/pietvanvugt

René de Graaf

Co-investeerder

Wij werken voor

Cases

We zijn supertevreden over het werken met Zummit. Het helpt ons enorm bij het realiseren van ons jaarplan.

Maarten Klapwijk, Directeur DeZorgCentrale.nl

Iedere medewerker weet op elk moment precies waar we staan ten opzichte van onze doelen en welke bijdrage hij de komende weken levert. De onderlinge betrokkenheid is nog verder gestegen. De sterke focus op actie en voortgang heeft ons resultaat substantieel en blijvend verbeterd.

Arjen Hartlief, manager CAD Services

Maandelijks nieuws ontvangen?