Alles voor jouw succes

Eenvoudige methode, vriendelijke app, geweldige support, toegewijd team

Ambitieuze doelen stellen én realiseren - voor iedereen - moeiteloos!

Gebruiksvriendelijk

Zummit werkt eenvoudig en overzichtelijk. Zodat medewerkers er snel vertrouwd mee zijn. En meer bereiken in minder tijd.

Online help

In de app vind je alles wat je nodig hebt. Op het moment dat jij dat wilt. Van goed leesbare helpteksten tot en met heldere instructievideo's en praktische voorbeelden.

Sherpa

De vriendelijke en slimme helper staat altijd voor je klaar in de app. En ook als je er niet om vraagt, komt hij met handige suggesties om je verder te helpen. Zo wordt het realiseren van ambitieuze doelen een piece of cake.

Begeleiding

Resultaat vraagt meer dan goed gereedschap. Daarom doen we meer. We hanteren een bewezen aanpak waarmee we jouw resultaat borgen. En voor grotere begeleidingsvragen werken we samen met kundige partners.

Community

Je bent niet de enige klimmer. Steeds meer organisaties gebruiken Zummit om hun doelen te realiseren. En steeds meer partners helpen mee. Door al die ervaring online bereikbaar te maken, wordt jouw vraagstuk snel en plezierig opgelost. Of misschien help jij straks anderen met het oplossen van hun vraagstuk.

Feedback

Jouw ervaring met Zummit is belangrijk voor ons. Daarom zijn we fanatiek in het vragen en ontvangen van feedback. Zo wordt ons product steeds waardevoller voor jou.

Neem contact met ons op!

Blijvend Beter Presteren

Zo kan jouw reis met Zummit eruit zien:

Kennismaken

In een afspraak deel je de lange termijn doelen en uitdagingen van jouw organisatie. Verder bespreken we wat die klim van het team vraagt.

Verkennen

Je krijgt verdere uitleg over de methode en app zodat je een goed beeld hebt van wat Zummit je gaat opleveren.

Beleven

Een team werkt een korte periode onder begeleiding met Zummit. Zo ervaar je wat het oplevert.

Start!

Je start met jouw eerste Zummit jaar op basis van een aanpak die past bij jouw organisatie.

Succes bewaking

Met een online dashboard volgen we samen jouw succes. Jouw success manager bij Zummit bespreekt het dashboard en eventuele verbeteracties met je.

Cases

We zijn supertevreden over het werken met Zummit. Het helpt ons enorm bij het realiseren van ons jaarplan.

Maarten Klapwijk, Directeur DeZorgCentrale.nl

Iedere medewerker weet op elk moment precies waar we staan ten opzichte van onze doelen en welke bijdrage hij de komende weken levert. De onderlinge betrokkenheid is nog verder gestegen. De sterke focus op actie en voortgang heeft ons resultaat substantieel en blijvend verbeterd.

Arjen Hartlief, manager CAD Services

Wij werken voor