Alles voor jouw succes

Geweldige App, Altijd beschikbare Sherpa, Toegewijd team

Samen verzetten we bergen - moeiteloos!

Gebruiksvriendelijk

De Zummit App is doordacht, eenvoudig en overzichtelijk. Zodat medewerkers er snel nut van hebben. En meer bereiken in minder tijd.

Online help

In de app vind je alles wat je nodig hebt. Van goed leesbare helpteksten tot en met heldere voorbeelden. Precies op het moment dat jij dat wilt. Zodat je met beperkte training aan de slag kunt.

Sherpa

Bye bye consultant. De vriendelijke en slimme helper staat 24/7 voor je klaar in de App. Hij komt met handige suggesties waarmee je on track blijft. Zo is ambitieuze doelen realiseren een fluitje van een cent.

Begeleiding

Resultaat vraagt meer dan goed gereedschap. Daarom doen we meer. We zijn experts in ambitierealisatie en bekend met veelgebruikte methodes zoals Scaling-Up en OKR's. We werken met een bewezen aanpak waarmee we jouw resultaat borgen. En voor grotere begeleidingsvragen werken we samen met kundige partners.

Community

Je bent niet de enige klimmer. Steeds meer organisaties gebruiken Zummit om hun doelen te realiseren. En steeds meer partners helpen mee. Door al die ervaring online bereikbaar te maken, wordt jouw vraagstuk snel en plezierig opgelost. Of misschien help jij straks anderen met het oplossen van hun vraagstuk.

Feedback

Jouw ervaring met Zummit is belangrijk voor ons. Daarom krijg je alle kans jouw feedback met ons te delen. En jouw mening te geven op nieuwe features. Zo heb je steeds meer waarde van ons product.

Blijvend Beter Presteren

Zo kan jouw reis met Zummit eruit zien:

Ontdek

Lees artikelen, blogs en bekijk cases. Vorm een beeld van het verandertempo van jouw omgeving. Check hoe het staat met de betrokkenheid in jouw organisatie. Bekijk ons verhaal en product. Ontdek wat er voor jouw organisatie te halen is.

Maak kennis

In een (online) afspraak bespreken we doelen en uitdagingen van jouw organisatie. Je krijgt een betere indruk van de App. Samen bekijken we wat Zummit voor jou kan opleveren.

Beleef

Je krijgt uitleg over de App. Een team werkt in een Zummit Experience korte tijd met de App begeleid door Zummit. Zo ervaar je wat het oplevert.

Start

Samen kiezen we een aanpak die het beste past bij jouw organisatie. Je kiest voor doe je het zelf of doe het samen. Wat je ook kiest, samen zorgen we ervoor dat je snel resultaat ervaart.

Houd koers

Met een online dashboard volgen we samen jouw succes. Jouw success manager bij Zummit bespreekt het dashboard en eventuele verbeteracties met je.

Neem contact met ons op!

Cases

We zijn supertevreden over het werken met Zummit. Het helpt ons enorm bij het realiseren van ons jaarplan.

Maarten Klapwijk, Directeur DeZorgCentrale.nl

Iedere medewerker weet op elk moment precies waar we staan ten opzichte van onze doelen en welke bijdrage hij de komende weken levert. De onderlinge betrokkenheid is nog verder gestegen. De sterke focus op actie en voortgang heeft ons resultaat substantieel en blijvend verbeterd.

Arjen Hartlief, manager CAD Services

Wij werken voor